Ruim terras, cocktails en privé-parking!

Ontdek de cocktailbar van het gezellig café Martinik te Tessenderlo

Café Martinik is een gezellig café in Tessenderlo met een 50-tal zitplaatsen. U kan er rustig aan de toog een pintje drinken en een babbel met bazin Arlette doen. Bij mooi weer kan u van uw drankje genieten op het ruime terras, met bediening. Bovendien kan u uw wagen parkeren op de privé-parking.

Menukaart

Als u gezellig een biertje wil drinken in Tessenderlo, dan moet u bij Artlette van Café Martinik zijn. Ze biedt een goede traditionele menukaart aan. En geef toe, waar kan u nog een Zwan- of Bifiworstje of een chocoladereep verkrijgen?

Cocktailbar

Met Café Martinik beschikken we over een uitgebreide cocktailbar. Van klassiekers tot speciale samenstellingen, zowel mét als zonder alcohol. Kom ze zelf ontdekken.

Liveband

Wil u uw gasten verrassen op een unieke locatie? Met ons café kunnen we u een aangename en ouderwetse kroeg aanbieden voor al uw evenementen. Regelmatig komen er ook livebands optreden in ons café!

Caféspelen

Traditionele caféspelen blijven immens populair. Bij Café Martinik beschikken we over een bingo, superjoker, dartsspel en een poolbiljart. Deze spelen zorgen mee voor het sociale aspect en vooral voor veel plezier.

Terras


Ons buitenterras is een aangename plek om te vertoeven. U zit er rustig en er is voldoende plaatsgelegenheid. Doordat het terras zuidelijk is gericht, lacht de zon u tegemoet. Bovendien is er ook een privé-parking.

Openingsuren

  • Ma 09u30 - sluitingstijd
  • Di 10u00 - sluitingstijd
  • Wo              Gesloten
  • Do 12u00 - sluitingstijd
  • Vr 10u00 - sluitingstijd
  • Za 13u00 - sluitingstijd
  • Zo 13u00 - sluitingstijd

Contact

Gewoon zin om een pintje te drinken? Kom langs. Mooi weer? U bent welkom op ons terras. Ook voor evenementen en caféspelen bent u aan het juiste adres bij Café Martinik.

bizbook-ARNAUD CARLIER SCHILDERWERKEN
Café Martinik
Clikc+